Centre du Lac als relax resort
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Centre du Lac als relax resort

  •   3840 keer gelezen

Pijnacker - Jan van der Meer was in 31 jaar Centre du Lac nooit langer dan één dag dicht geweest. Voor hem was de schok dus aanzienlijk, toen op zondag 15 maart de regering verordonneerde dat om zes uur ’s avonds alle sauna’s, restaurants en dergelijke onmiddellijk moesten sluiten vanwege het coronavirus. Sinds afgelopen maandag 1 juni is het sauna- en wellnesscentrum aan de Katwijkerlaan in Pijnacker weer open, maar dan als ‘Relax Resort’.

“We hebben hier een schitterend restaurant en een prachtige buitenruimte, waar mensen op veilige afstand van elkaar kunnen relaxen en/of een lunch of diner kunnen nuttigen. Gelukkig heb ik de burgemeester van Pijnacker-Nootdorp en haar medewerkers ervan kunnen overtuigen dat wij in de huidige opzet geen saunacentrum zijn maar een Relax Resort”, aldus de oprichter/eigenaar van Centre du Lac.

Met zijn jonge medewerksters Liz en Roos vertelt hij over de formule die voorlopig wordt gehanteerd. De dag wordt in drieën gedeeld: ’s morgens van half tien tot half twee, ’s middags van twee tot zes en ’s avonds vanaf zes uur. Entree en vertrekroute zijn gescheiden en tussen de shifts wordt alles gereinigd.

In de ochtend of middag kun je voor 29,95 euro gebruik maken van de prachtige buitenruimte en ben je zeker van een heerlijke lig- of loungestoel, waarbij je voor 20 euro per persoon aan de beschikbare horeca kunt spenderen. Wie er een hele dag van wil maken, van half tien tot zes, betaalt 49,95 euro. Voor de duidelijkheid: de gasten blijven ‘gepast gekleed’. Je kunt overdag ook alleen een lunch reserveren.

Vanaf zes uur in de avond is het dinertijd. Je hebt voor 35 euro een heerlijk driegangenmenu met volop keuze in het groter gemaakte restaurant waar iedereen op veilige afstand zit. Ook buiten kun je dineren op veilige afstand.

Met deze manier van werken kan Centre du Lac in totaal – binnen en buiten - steeds maximaal zestig bezoekers alle gastvrijheid verlenen. Dat is voorlopig tot 1 juli de situatie. Wat er daarna mag en kan, moet nog blijken. Centre du Lac en Jan van der Meer houden de gasten op de hoogte!

Centre du Lac
Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker
015 – 369 6767
www.centredulac.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>