Jan Houweling reikt op veilige afstand de legpuzzel aan.
Jan Houweling reikt op veilige afstand de legpuzzel aan.

Puzzelen met Houweling Architecten

Actueel 1.104 keer gelezen

Pijnacker - Houweling Architecten heeft een aantal trouwe klanten recent verrast met een leuke actie. Ze kregen een mooie legpuzzel met als ‘puzzelobject’ hun eigen woning, door Houweling is ontworpen.

In Lansingerland, gemeente Zuidplas en Pijnacker-Nootdorp, dat is globaal het drukste werkgebied van het architectenbureau uit Bleiswijk, hebben Jan Houweling en zijn collega’s ongeveer vijftig van dit soort legpuzzels bij de mensen thuis bezorgd. In Pijnacker heeft Houweling zijn sporen nagelaten in de vorm van allerhande verschillende vrijstaande woningen of zelfs villa’s. Klassiek en modern, Houweling ontwerpt en bouwt het allemaal. In Ackerswoude staan diverse ‘Houweling-panden’. 

De foto bij dit stukje is niet in Ackerswoude gemaakt maar op de hoek van de Floralaan en de Zuidweg in Pijnacker, in de wijk Keijzershof. Daar heeft een echtpaar uit Berkel niet zo lang geleden een mooie moderne, ruime, lichte, coronaproof ingedeelde nieuwe woning betrokken. Het echtpaar woont heerlijk in Pijnacker. De vrouw des huizes was heel blij met de legpuzzel van Houweling. Ze is een fervent legpuzzelaar en in coronatijden ben je vaker thuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant