Afbeelding

Bibliotheek Oostland verruimt openingstijden en Taalpunt start weer

Actueel 475 keer gelezen

Bibliotheek Oostland was al weer voorzichtig opengegaan, maar gaat vanaf 2 juni de openingstijden verder verruimen. Ook het Taalpunt zal weer van start gaan. Nog niet alle vestigingen gaan open of zijn beperkt open. Het Taalpunt gaat weer van start in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp.

Vanaf 2 juni zijn de vestigingen van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker en Nootdorp (beperkt) geopend. Berkel, Pijnacker en Nootdorp op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-16.30 uur. Doordat het horecabedrijf Ont-Moeten ook weer opengaat, is Nootdorp wel elke werkdag open voor de selfservice om boeken te lenen en in te leveren. En Bleiswijk opent weer met de normale uren op maandag van 10.00-13.00 uur en woensdag en vrijdag van 14.00-17.30 uur. Net zoals in andere gelegenheden is er een maximaal aantal bezoekers toegestaan, rekening houdend met anderhalve meter. In elke vestiging zijn hygiënische maatregelen genomen en is een routing aangebracht hoe men dient te lopen.

Taalpunt weer open
Ook het Taalpunt gaat weer in aangepaste vorm van start. In Berkel en Rodenrijs en Pijnacker op elke vrijdag van 10.00-11.00 uur, vanaf 5 juni. En vanaf 3 juni elke woensdag in Nootdorp van 12.00-13.00 uur. Ook het digitale Taalcafé via Jitsi-Meet is open. Elke donderdag van 9.30-10.30 uur. Meedoen? Mail of bel naar K.Steenbergen@bibliotheekoostland.nl en 06-45684590.

Boekenbezorgservice blijft
De boekenbezorgservice blijft nog van kracht. Gereserveerde boeken worden desgewenst contactloos aan huis bezorgd of kunnen worden afgehaald in de vestiging. Ook de verrassingstassen via Boekhandel Van Atten blijven nog verkrijgbaar. De boeken dienen wel altijd zelf geretourneerd te worden in de daarvoor bestemde boekenbussen en karren in de halletjes. Tijdens de Pinksteren zijn deze nog gesloten. Vragen? Bel of mail gerust! Er is nog steeds elke werkdag een telefonisch spreekuur van 9.00-11.00 uur en u kunt mailen naar contact@bibliotheekoostland.nl met alle soorten vragen.

Theater en horeca
Het horecagedeelte van CulturA & Zo, Ont-Moeten, zal ook weer geopend zijn, echter beperkt, doordeweeks van 9.00-18.00 uur. Kijk op de facebookpagina van Cultuurcafé Ont-Moeten voor de meest actuele informatie en het aanbod. De programmering in de theaterzaal zal vanaf 15 juni weer starten met het vertonen van films. Er morgen maximaal 30 mensen in de zaal en er moet van tevoren een kaartje gekocht worden. Ticketverkoop via www.culturaenzo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant