Het team van Keurslager Pestel kan niet wachten om nieuwe klanten te verwelkomen.
Het team van Keurslager Pestel kan niet wachten om nieuwe klanten te verwelkomen.

Vanmiddag Open Dag bij Keurslager Pestel!

Actueel 2.267 keer gelezen

Donderdag 28 mei gaat Keurslager Pestel open. Vandaag, op 27 mei, geeft de slagerij een open middag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eigenaar Albert Pestel geeft dan –op gepaste afstand- een kijkje achter de schermen.

Tijdens de open middag is het ook mogelijk om allerlei vragen te stellen over vlees, maaltijden en worstmakerij. “We zullen de vragen vol passie beantwoorden. Uiteraard ligt de toonbank al vol met lekkernijen, zodat je alles alvast kunt bekijken”, zegt Albert. Aan het eind van de rondleiding krijgt iedereen een gratis tasje met een aantal heerlijke specialiteiten. De eerste dagen heeft keurslager Pestel zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Albert: “Je kunt bij ons terecht voor adviezen over het bereiden van vlees, maar ook hoe je de rest van het menu wilt vormgeven.” 

Als de crisis het toelaat, heeft Albert een leuke verrassing in petto: dan houdt hij een open middag bij de boer in Berkel en Rodenrijs bij de gebroeders de Koning, in Nootdorp wel bekend. “Dan kunnen we op een ongedwongen manier kennismaken onder het genot van een drankje en een barbecue met een côte de boeuf en een aantal andere rundvleesproducten”, aldus Albert. Namens het gehele team is iedereen van harte welkom volgende week in de nieuwe winkel op het Paradeplein in Nootdorp.

pestel.keurslager.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant