Afbeelding

Samen creatief in De Parade! (4)

Actueel 569 keer gelezen

Nootdorp - Wil je samen creatief zijn? Technieken leren, experimenteren en of samen werken aan een project? Dan is dit een leuke uitdaging voor je? Doe mee met de Parade Rode Draad Challenge. 

In challenge 4 passen we de borduurtechniek kettingsteek en knoopsteek toe en hebben we het over het thema ontmoeting. Juni gaan weer nieuwe maatregelen van start en mag horeca weer open. Zo ook BRAVO en de lege tafels mogen weer worden gedekt. Bijvoorbeeld met prachtige Engelse theekopjes, glazen, flessen, bordjes met heerlijks zoals taart. Of lekkere hapjes van VIS. Nootdorp? Laat je inspireren door de video en handleiding en maak jouw creatie voor op tafel. Je kan hiervoor allerlei technieken toepassen die voorbij zijn gekomen in de challenges. Wil of kan je niet borduren dan mag een schildering, tekening of foto ook. Gebruik ik dat als inspiratie om verder te borduren.

Bekijk de video en handleiding voor meer informatie en pak de draad en naald op. In de Facebookgroep Parade Rode Draad Challenge kan je je creaties delen en of toevoegen aan het groepskunstwerk.


Handleiding: https://carolinegrootenboer.files.wordpress.com/2020/05/handleiding-de-parade-rode-draad-challenge-4.pdf
Download Engels theekopje https://carolinegrootenboer.files.wordpress.com/2020/03/patroon-engels-theekopje.pdf
Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/246173536806860/
Website: www.carolinegrootenboer.com en www.parade-nootdorp.nl
Permalink: http://carolinegrootenboer.com/2020/05/10/de-parade-rode-draad-challenge-4/
Shortlink post
https://wp.me/p3IMYL-zG

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant