Afbeelding

Jubileumkorting bij Visualls keukenwanden

Algemeen 818 keer gelezen

Delfgauw - Het is feest bij Visualls keukenachterwanden in Delfgauw. Ze bestaan namelijk precies 10 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom is er nu een jubileum-actie met maar liefst 21% btw-korting op de aanschaf van een mooie keukenachterwand. En de korting geldt op álle materialen en dat zijn er nog al wat. 

Visualls heeft namelijk de grootste collectie keukenachterwanden van Nederland. In de showroom in Delfgauw vind je alle moderne materialen onder 1 dak. Sinds 2010 hebben ze bij Visualls dé oplossing voor vetspetters op het stuukwerk in de keuken. Maar ook als je helemaal klaar bent met de tegeltjes en vieze voegen in je keuken ben je bij hen aan het juiste adres. 

Een Visuall kan namelijk direct op de oude tegels gemonteerd worden, geen hak- en breekwerk. Je kunt kiezen voor een originele Visuall met print of een eigen foto, maar ook in strakke, effen wanden is er veel leverbaar. Glas in kleur, aluminium in kleur, matglas, RVS-look en nog veel meer. De showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw is geopend van dinsdag t/m zaterdag en de actie met 21% korting loopt nog deze hele maand. Kijk voor inspiratie ook zeker eens op de Facebookpagina Facebook.com/visualls.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant