Afbeelding

Het Hofbad opent weer de deuren, de Viergang presenteert stappenplan

Actueel 3.034 keer gelezen

Den Haag/Pijnacker-Nootdorp - Vanaf donderdag 14 mei wordt voorzichtig weer gestart met zwemmen in Haagse zwembaden. Dat kan allereerst in het Hofbad. Zwembad de Viergang in Pijnacker gaat nog niet open.

Er wordt gestart met banenzwemmen voor iedereen met een zwemdiploma. Daarbij zijn de openingstijden verruimd (07.00 – 13.00 uur) zodat meer mensen veilig kunnen zwemmen. Hiervoor heeft de gemeente Den Haag samen met de zwembadbranche en de zwemverenigingen een aantal regels gemaakt. 

De Viergang
Zwembad de Viergang meldt: "Op de achtergrond wordt er nu veel besproken en geregeld, het streven is zodra het kan dan ook de deuren weer snel te openen voor u als gast! Wij snappen dat er veel vragen zijn, wacht nog even met het stellen hiervan, de komende dagen zullen wij u frequenter gaan informeren over de opstart van de doelgroepen, openingstijden en andere relevante informatie! Deze informatie delen op onze website zwembaddeviergang.nl."

In 5 stappen nemen wij u mee naar de opening van onze accommodatie! Wij zijn ons ervan bewust dat wij uw geduld stevig op de proef stellen, toch kiezen wij ervoor om niet te overhaast open te gaan, het moet immers goed en veilig gebeuren. Op de achtergrond wordt er nu veel besproken en geregeld, het streven is zodra het kan dan ook de deuren weer snel te openen voor u als gast!

De te nemen stappen van de Viergang zijn:
1 Opstarten van de machinekamer, badwater op temperatuur brengen, is nu 22° C. moet naar 29° C. voor het wedstrijdbad en 32° C. voor het recreatiebad.
2 Protocol vanuit Sportfondsen ontvangen en wordt nu afgestemd op locatieniveau, immers elke accommodatie is anders.Laatste schoonmaak werkzaamheden worden gestart.
3 De accommodatie wordt voorbereid met de juiste looproutes, 1.5 m afstand houden en duidelijke instructies voor Jong & Oud
4 Plan ter goedkeuring naar Gemeente en laatste check waterkwaliteit en hygiëne.
5 Datum opening van het zwembad wordt gecommuniceerd samen met het op de hoogte stellen van de zwemlesouders wanneer en op welke wijze de zwemlessen weer gaan starten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant