Dochter, vrouw en zoon van Arjo, die vast en zeker groos was geweest op hoe ze het huis hadden versierd!
Dochter, vrouw en zoon van Arjo, die vast en zeker groos was geweest op hoe ze het huis hadden versierd!

Bekendmaking versier je huis en kleurwedstrijd Woningsdag

Actueel 2.081 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Tijdens Woningsdag dit jaar waren er diverse activiteiten voor jong en oud. Deze schitterende dag werd uiteindelijk afgesloten met de Pubquiz, waaraan meer dan 100 teams deelnamen, en de eindshow via livestream verzorgd door DJ's Robin en Olav. Ook kon je op deze dag je huis versieren en meedoen aan een kleurwedstrijd. Twee activiteiten waaraan veel kinderen en volwassenen hebben deelgenomen!

Naast de vlaggen die uithingen, werden ook huizen extra mooi versierd door de inwoners van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Tussen alle inzendingen, was er een huis die extra opviel; zo vond ook onze burgemeester. Dit huis had naast alle oranjedecoraties ook een groot spandoek met daarop de tekst: “Wij zijn groos op jullie”. Een uitspraak van de vorig jaar overleden voorzitter van de Oranjevereniging Pijnacker, Arjo Bijsterveld. Middels de uitspraak: “ik ben groos op jullie”, liet hij weten trots te zijn op zijn team van vrijwilligers die ieder jaar in Pijnacker activiteiten organiseren voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp en zelfs daarbuiten. Als prijs voor deze mooie ode, ontvingen zij een uitgebreid groentepakket welke beschikbaar werd gesteld door Biokwekerij Van Paassen uit de Oude Leede.

Naast de versier je huis wedstrijd, waren er ook veel kinderen druk aan het kleuren geslagen. Tientallen tekeningen kwamen er binnen en het was nog knap lastig voor de jury om te kiezen. Wat een talent hebben wij in de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Toch moest de jury kiezen en zijn er uiteindelijk vier kleine winnaars gekozen. Zij ontvangen binnenkort vanuit Intertoys Pijnacker een mooie prijs als dank voor hun mooie tekening.

Mats Fransen – 2 jaar (Pijnacker)
Claire van Roosmalen – 5 jaar (Pijnacker)
Maud Plug – 8 jaar (Delfgauw)
Liz Dijkstra – 9 jaar (Nootdorp)

De Oranjeverenigingen van Pijnacker-Nootdorp kijken met trots terug op hun samenwerking en de verbondenheid van alle inwoners binnen de gemeente. Volgend jaar weer gewoon ieder in het eigen dorp, maar een mogelijke samenwerking wordt nog niet uitgesloten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant