Afbeelding

RoBoWeb is de lokale computer- en laptopspecialist

Algemeen 1.828 keer gelezen

Mijn naam is Roel Bothof van ‘RoBoWeb uw computer- en laptopspecialist’. Mijn bedrijf bestaat al vanaf 18 oktober 2001. De eerste vier jaar werkte ik vanuit huis in Nootdorp. Ik was een van de eerste import-Nootdorpers. 54 jaar geleden kwam ik in de Minister Gerbrandystraat, in Plan West, te wonen.

Ik ben ook nooit meer het dorp uit gegaan. Mijn kinderen zijn er geboren en getogen. Mijn oudste zoon woont nu in Den Haag en mijn jongste in Pijnacker, net zoals RoBoWeb. Wij zitten met RoBoWeb al ruim tien jaar op het bedrijventerrein De Boezem waar wij een professionele werkplaats hebben met ruime gratis parkeermogelijkheden. RoBoWeb bestaat uit vijf mannen en één vrouw die zeven dagen in de week bezig zijn om uw computer- en netwerkproblemen op te lossen en te zorgen dat het ook administratief allemaal goed verloopt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij doen alles op het gebied van reparaties aan pc’s en laptops van alle merken, zowel Windows als Apple. Wij leggen (draadloze) netwerken aan en verhelpen storingen hieraan. Wij verbinden locaties aan elkaar en zorgen dat overal in en rond het huis, dus ook in de tuin, goed draadloos bereik is. Wij trekken kabels, zelfs door uw kruipruimtes, zodat u ook bekabeld kunt werken. Wij doen onderhoud aan alle merken computers, ook als ze niet bij ons vandaan komen.

Wij verkopen zelf gemaakte pc’s volgens uw wensen, met drie jaar garantie. Vanaf 1 mei kunnen wij u, naast de bestaande merken laptops, ook zelf te configureren laptops aanbieden. Als u een model mooi vindt en u wilt meer werkgeheugen, een betere processor of een grotere videokaart, dan kan dat. Kortom: we zoeken oplossingen die aangepast zijn aan uw persoonlijk gebruik. Een eigen samengestelde persoonlijke laptop, wie wil dat nou niet? Wij hebben veel mooie tweedehands laptops en pc’s met garantie. Naast nieuwe en tweedehands computers verkopen wij ook backup-schijven, routers, wifi-accesspoint, muizen, webcams, laptoptassen en sleeves plus kabels, waarbij wij netwerkkabels zelfs op maat kunnen leveren. Wij zijn een DHL-servicepunt en u kunt bij ons uw oude kleine elektrische apparaten inleveren, dus ook uw oude computer waarbij wij zorg dragen voor verwijdering van uw oude data, tegen een kleine vergoeding die u in de collectebus van KiKa mag stoppen. Wij zijn aangesloten bij ICT-waarborg wat extra zekerheid biedt voor u. Wij richten ons op de consumenten, ZZP’ers, eenmansbedrijven met en zonder personeel, VOF en MKB klein zakelijk.

Hoe doen wij dit?
Wij bieden hulp op afstand aan, mits er een werkende internetverbinding is. Wij bieden hulp aan huis/zaak. U kunt zeven dagen per week, zonder afspraak, langskomen op ons servicecenter.

Hoe gaan wij om met corona?
Wij volgen uiteraard de regels van het RIVM. Wij hebben maatregelen getroffen en regels opgesteld voor op ons servicecenter en bij bezoek aan huis. U kunt dit lezen op onze website. Vanaf 1 mei gaan wij ook onze openingstijden behoorlijk verruimen. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zondag blijft gewoon van 11.00 tot 14.00.

Op deze manier krijgen we een grotere spreiding van klanten en ook onze medewerkers kunnen hun uren spreiden zodat wij op deze manier zoveel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht kunnen houden. Wilt u toch liever niemand in huis maar ook niet naar ons servicecenter komen in deze rare tijd, geen probleem: binnen onze gemeente halen wij gratis uw pc of laptop op en brengen hem ook weer gratis terug.

 Heeft u problemen met uw computer, internet, wifi of wilt u een nieuwe of mooie tweedehands pc of laptop aanschaffen, bel ons gerust op 0153697799 of kom langs op ons servicecenter. Wees loyaal koop lokaal. Wij zien u graag! Het RoBoWeb team

RoBoweb
Boezemweg 6 A
2641 KH Pijnacker
www.roboweb.nl
klantenservice@roboweb.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant