André de Mik in de schitterende showroom aan de Berkelse Poort aan de zijkant van een zonweringsbedrijf.
André de Mik in de schitterende showroom aan de Berkelse Poort aan de zijkant van een zonweringsbedrijf.

Groenen Mobiliteit levert maatwerk

Actueel 926 keer gelezen

Eind februari stond in deze krant een enthousiast verhaal over een nieuw bedrijf met showroom en servicecentrum voor scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op-stoelen en allerlei aanverwante artikelen: Groenen Mobiliteit.

Op een goed bereikbare locatie op de begane grond op bedrijventerrein De Berkelse Poort ging André de Mik van start, maar al snel gooide corona juist ook bij hem roet in het eten. Zijn doelgroep zit in veel gevallen noodgedwongen thuis en intussen blijven de vervoermiddelen in schuur, kelderbox of gang staan.

André heeft echt een prachtige showroom met alles erop en eraan, maar er komt nog maar af en toe iemand langs. De man is gericht op maatwerk en komt op afspraak wel bij mensen thuis. Als we daags na Koningsdag even bij hem bezoek zijn, verwacht hij even later een klant. En als de telefoon gaat, blijkt het de klant die toch liever heeft dat André even naar hem of haar toe komt. Geen probleem.

André de Mik heeft in Leiden een zelfde soort bedrijf dat gelukkig nog wel goed doordraait. Daar is hij al een aantal jaren actief en heeft hij bekendheid opgebouwd. Groenen Mobiliteit is daar voortgekomen uit Groenen Accu’s, een groothandel die in heel Nederland actief is.

André heeft verschillende merken scootmobielen: Kymco, Circu Plus, Vermeiren en Sterling. Hij heeft nieuwe en occasions. Verwijst naar een scootmobiel dat nooit uit de verpakking is geweest en nu voor een mooie prijs te koop is. Ook voor onderhoud en reparatie ben je bij hem aan het goede adres.

Groenen Mobiliteit
Berkelse Poort 13a
2651 JX Berkel en Rodenrijs
010 – 303 7857

www.groenenmobiliteit.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant