Afbeelding
Bestel via: 06-23321479

De Drie Heeren tapt vers bier!

Algemeen 2.289 keer gelezen

Pijnacker - De Drie Heeren heeft vers bier beschikbaar van de tap voor thuis! Ideaal voor dit weekend... en natuurlijk Koningsdag! 

De bieren worden geleverd in 1 liter beugel-flessen (Growlers) en zijn gekoeld minimaal een week houdbaar. Voor de speciale flessen betaal je statiegeld van 4 euro.

‘T IJ Lentebock (7%) - 10 euro
Een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop. Een prettige combinatie waarbij het bittertje extra mooi naar voren komt door de licht geroosterde mout. De afdronk is licht tintelend, met een langdurige frisse nasmaak.

Walhalla Elixer VI (6%) - 11 euro
De zesde versie alweer van dit magische drankje. Deze hop-forward hazy IPA is gebrouwen met Mosaic, Hallertau Blanc en Simcoe.

Uiltje Big Fat 5 (8%) - 12 euro
Gebrouwen voor het 5-jarig bestaan van de Beertemple in Amsterdam met 5 soorten hop. Simcoe, Citra, Columbus, Chinook & Amarillo. Simcoe is hout- en citrusachtig. Citra geeft guava, passievrucht en lychee aroma’s. Amarillo heeft een mandarijn aroma. Columbus zorgt voor bitterheid en Chinook geeft ook bitterheid en een grapefruitsmaak. Heel rijk aan smaken is Big Fat Double 5 IPA.

Bestel ze vandaag nog! Bestellen kan via een WhatsApp aan 06-23321479. Ze sturen dan een Tikkie en kan je de Growler komen halen op zaterdag en zondag tussen 16.00 en 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant