Afbeelding

Parochie Christus Koning: meer vieringen via internet en TV

Actueel 1.367 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp- Ook de inwoners van Pijnacker en Nootdorp die geïnteresseerd zijn in de kerkvieringen kunnen sinds kort de zaterdagavond vieringen (19.00 uur) vanuit een van de kerken van de parochie Christus Koning via internet volgen. 

De parochie heeft al een poosje een eigen YouTube kanaal. Hierop wordt ongeveer 15 minuten voor het begin van de viering een livestream geplaatst. Dat geldt in ieder geval zolang er door de coronacrisis nog geen vieringen in de kerken gehouden kunnen worden.

Op de website van de parochie zijn op de pagina “Vieringen” de links te vinden naar de uitzendingen via internet: www.parochiechristuskoning.nl/vieringen. Dat zijn naast de vieringen van zaterdagavond, via het YouTube kanaal van de parochie, ook de zondagmorgen vieringen (09u15) via kerkdienstgemist.nl.

Daarnaast heeft RTV Lansingerland aangeboden de zondagochtend vieringen (9.15 uur) ook live uit te zenden op TV. Daarmee is er nog een mooie gelegenheid bij om de vieringen te volgen.

Via de website van de parochie Christus Koning worden de parochianen, en andere belangstellenden, zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van de kerkelijke activiteiten. Daar is het laatste nieuws te vinden over de (internet) vieringen, telefonische bereikbaarheid van het pastorale team en de secretariaten, openstelling van kerkgebouwen in de dorpskernen en andere informatie over de gehele parochie.

Op de hoofdpagina van de parochie vindt u naast de link naar het YouTube kanaal ook de link naar de Facebookpagina. Door vele enthousiaste betrokkenen worden daar regelmatig nieuwe items aan toegevoegd, ook voor de jongeren. Neem daar eens een kijkje, geef een reactie en deel het met vrienden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant