Marvin: “Kijk op de site voor het hele pakket.”
Marvin: “Kijk op de site voor het hele pakket.”

Tante Boefie blijft actief en creatief

Actueel 2.475 keer gelezen

Pijnacker - Marvin Bal van Restaurant Tante Boefie en zijn medewerkers gingen niet bij de pakken neerzitten nadat Mark Rutte Nederland een intelligente lockdown bezorgde.

“Het kwam plotseling op die zondagmiddag rond half zes, maar wij zagen het wel aankomen. Uit voorzorg hadden we de reserveringen al geannuleerd en zijn we meteen gaan werken aan een plan B. Onmiddellijk na de sluiting zijn we maaltijden gaan bezorgen en dat doen we nog. We hebben een heel leuk menu waar de mensen uit kunnen kiezen: carpaciootje, kipsateetje, sparerippie, lekker schnitzeltje, van alles eigenlijk.”

Marvin is met zijn zus Mandy vanaf februari 2019 eigenaar is van Restaurant Tante Boefie aan de Oostlaan 15 in Pijnacker, voorheen beter bekend als Van Ouds het Raadhuis. Terwijl hij enthousiast tekst en uitleg geeft, gebruikt hij voor alle gerechten verkleinwoorden, maar dat betekent niet dat de ‘afnemer’ qua hoeveelheid iets tekort komt. De porties zijn aanzienlijk!

Tante Boefie bezorgt thuis in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. De vaste medewerkers hebben er wel lol in om zo toch bezig te blijven. “We doen er alles aan om de moed er in te houden en hopen dat we deze periode goed kunnen overbruggen, uiteraard met steun van de overheid. We verzinnen van alles. Met Pasen waren we actief en komende maandag met Koningsdag gaan we de boer op met Willem’s Snack en Borrel Pakket. Zo bedenken we iedere keer wat om contact te houden met onze gasten en om steeds weer iets verrassends te kunnen bezorgen.” Het hele pakket is te vinden op de site van Tante Boefie. Bestellingen kunnen daar worden geplaatst en afgerekend zodat er geen contant geld aan te pas hoeft te komen. Veiligheid boven alles!

Restaurant Tante Boefie
Oostlaan 15
2641 DK Pijnacker
015 364 6930
www.tanteboefie.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant