Het team verzorgt - op gepaste, veilige afstand - vanaf vrijdag weer bestellingen.
Het team verzorgt - op gepaste, veilige afstand - vanaf vrijdag weer bestellingen.

Grand Café 1837 opent Drive-Thru!

Algemeen 5.617 keer gelezen

Nootdorp - Vanaf morgen, 24 april, is het via de website grandcafe1837.nl/bestel-online mogelijk om weer de heerlijkste gerechten bij Grandcafé 1837 aan de Kerkweg in Nootdorp te bestellen. Eigenaresse Kim Kleijweg opent een Drive-Thru rondom de bekende boerderij, die al sinds 1837 prominent huist op het hoekje met de Dorpsstraat in Nootdorp.

Ook Grandcafé 1837 heeft door de coronacrisis noodgedwongen tijdelijk de deuren moeten sluiten. De schrik zat er natuurlijk goed in, maar al snel heeft het team zich herpakt. "We zijn flink aan het klussen. De binnenruimte van het Grandcafé heeft een nieuwe kleur gekregen, alle dienstruimten zijn geschilderd en het terrasmeubilair is weer als nieuw. Verder hebben we de vloeren geschuurd en gelakt en is zelfs het prachtige authentieke buitenhek rondom de boerderij in ere hersteld. Dit hek is gemaakt door Bas de Jong, de opa van mijn man Marco de Jong. Helemaal in stijl zoals zijn opa dat al had. Met gele puntjes erop!", vertelt Kim.

Omdat ze nog geen idee heeft hoelang de hele crisis nog gaat duren, is ze met haar medewerkers gaan kijken naar een alternatief. "Wij kregen daarnaast uit het dorp ook regelmatig de vraag: wanneer gaan jullie weer open?" Dat bracht haar op het idee van een heuse Drive-Thru. "De ruimte om dit te realiseren is er volop", zegt ze.

Het leuke en bovenal smaakvolle van het concept is dat vrijwel de gehele, bekende menukaart te verkrijgen is! "Bijna alles", zegt Kim, die de afgelopen tijd samen met RV Webdiensten druk in de weer is geweest met het realiseren van grandcafe1837.nl/bestel-online waarop de gerechten besteld kunnen worden.

Bij de online bestelling kies je de dag en het gewenste tijdstip waarop je de gerechten kunt ophalen. "Mensen kunnen gewoon in de auto blijven zitten en wij zetten de bestelling in de kofferbak. Zo garanderen wij de 1,5 meter afstand. In de keuken zijn aanpassingen gedaan zodat onze koks gerechten kunnen bereiden met eveneens de 1,5 meter afstand", aldus Kim.

Alles wordt vers, veilig en professioneel gemaakt in de vertrouwde keuken van het Grandcafé. De kwaliteit is dus zoals u dat gewend bent van het team! U haalt Grandcafé 1837 dus eigenlijk bij u in huis en thuis aan tafel! 

Vers, veilig en vertrouwd!

Tip: bestel nu alvast voor morgen! Op Woningsdag is het ook mogelijk om te bestellen en af te halen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant