Patrick Zoutendijk zet kwaliteit en smaak op de eerste plaats.
Patrick Zoutendijk zet kwaliteit en smaak op de eerste plaats.

Tout le Monde zweert bij restaurantkwaliteit

Actueel 2.938 keer gelezen

Pijnacker - Thuisbezorgen of laten afhalen van kant en klaar eetbare maaltijden? Bij Tout le Monde willen ze er niks van weten.

“Wij willen dat onze klanten – liever heb ik het over gasten – thuis een maaltijd nuttigen met de hoge kwaliteit die ze gewend zijn in ons restaurant. Dat is voor ons een essentieel uitgangspunt”, aldus eigenaar Patrick Zoutendijk van Partycentrum Restaurant Tout le Monde aan de Noordweg 19 in Pijnacker.

En dus kun je bij Tout le Monde heerlijke gerechten afhalen waar nog heel even de finishing touch bij moet plaatsvinden. Heerlijke kalfssukade in ganzenvet, asperges, biefstuk, eendenborst. Het komt bij Tout le Monde allemaal voorbij. “Nog heel even om en om bakken en het is klaar”, zegt Patrick over een van de mogelijke gerechten.

Natuurlijk heeft Tout le Monde niet de hele menukaart paraat. Het menu wisselt per dag maar biedt aan iedereen die heerlijk thuis wil eten met de restaurantkwaliteit van Tout le Monde voldoende mogelijkheden.

Kijk op de site naar de dagmenu’s. Je kunt overigens ook een paar dagen van tevoren al bestellen. Op de dag zelf kun je tot 16.00 uur bestellen en tot 18.00 uur afhalen. Met Pasen was Tout le Monde heel succesvol met Paasbrunches en ook voor 10 mei Moederdag zijn er bijzondere brunchopties.

Intussen is pa Koos druk bezig het restaurant te vernieuwen en te verbouwen: een nieuwe toiletgroep, een nieuw plafond, een andere zijmuur, nieuw meubilair en een houten vloer die weer oogt als nieuw. Tout le Monde is klaar voor het après-corona-tijdperk en blijft intussen beschikbaar voor heerlijke maaltijden!

Tout le Monde
Noordweg 19
2641 AJ Pijnacker
015 369 9239
info@toutlemonde.nl
www.toutlemonde.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant