Afbeelding
VIDEO

Serenade voor zeventigste verjaardag

Actueel 1.641 keer gelezen

Jan Bakker van de Droppinghof in Nootdorp bereikte in het weekend de mooie leeftijd van zeventig jaar. Het weekend weg met de familie in de Ardennen zat er niet in, maar thuis in Nootdorp werd het toch nog een hele happening.

Zaterdag reisde Jan met een grote doos gebak de hele regio af om al zijn vrienden op gepaste afstand een lekkernij te bezorgen. Ook vriend Aad Janssen van de oldtimerclub waar ze ‘slapies’ zijn, kreeg Jan aan de deur met taart.

De volgende dag, zondag dus, betaalde Aad de zeventigjarige dubbel en dwars terug. Hij pakte zijn gitaar, haalde muziekvriendin/accordeoniste Elly Prins op en samen verzorgden ze bij Jan en Ellen voor de deur een mooie muzikale serenade.

Jan en Ellen vonden het prachtig en omdat de taart intussen op was, trakteerde Jan nu op een heerlijk waterijsraketje. In de voortuin volgde een kortstondig en verantwoord gezellig samenzijn. Het huisje in de Ardennen volgt later nog wel. Op dit moment gaat het vooral om ons aller gezondheid. Op naar de 71 dus en hoe het verjaardagsfeest volgend jaar wordt gevierd, zien ze dan wel weer!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant