Afbeelding

Revalidatie & Herstel afdeling van Pieter van Foreest locatie RdGg verhuist tijdelijk naar het Westcord Hotel

Actueel 1.894 keer gelezen

Regio - Dinsdag 31 maart verhuist Pieter van Foreest de afdeling Revalidatie & Herstel tijdelijk vanuit het Reinier de Graaf ziekenhuis naar het Westcord Hotel in Delft.

De komende weken wordt vanuit de regio een grotere stroom patiënten met klachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus verwacht. Om deze snel van de juiste zorg te kunnen voorzien is extra capaciteit in het ziekenhuis noodzakelijk. De afdeling Revalidatie & Herstel van Pieter van Foreest, dat zich met 20 kamers bevindt op de 3e etage van het Reinier de Graaf ziekenhuis verhuist daarom tijdelijk naar een aparte etage in het Westcord Hotel aan de Olof Palmestraat 2 te Delft.

Revalidatie & Herstel naar Westcord
De 1e etage van het hotel wordt gereed gemaakt voor cliënten om te kunnen revalideren en herstellen. Naar verwachting zullen de 20 kamers eind deze week in gebruik kunnen worden genomen. De afdeling revalidatie & herstel in het Westcord Hotel is door Pieter van Foreest verplaatst op verzoek van het Reinier de Graaf ziekenhuis en in samenspraak met zorgkantoor DSW.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant