Afbeelding

Briefje van Esther

Actueel 4.723 keer gelezen

Beste mensen,

Ik zie hele leuke en mooie initiatieven langskomen. Ik ben zelf een kwetsbare dorpsgenoot die wegblijft bij alles en iedereen om ervoor te zorgen dat de kans op besmetting minimaal te houden. Ik heb kanker met uitzaaiingen in mijn longen. 

Ik zie veel berichten van lokale ondernemers die hun spulletjes zien verpieteren en misschien moeten vernietigen. Nu zag ik dat Den Haag lokale ondernemers steunt door survivalboxen te maken en gratis rond te brengen. De opbrengst hiervan gaat naar deze kleine ondernemers. Misschien leuk idee?

Zelf kom niet meer buiten voor m’n spulletjes. Welke lokale ondernemers, ambtenaren of creatievelingen springen hier op in? Ik zou graag m’n lokale ondernemers willen helpen, maar zonder mezelf aan risico’s bloot te stellen door naar buiten te gaan.

Warme groet,

Esther

NB. Indien ondernemers of andere initiatiefnemers een dergelijke survivalbox willen samenstellen en dit willen promoten, zal de redactie van Telstar Online dit onder de aandacht brengen. Mail ons gerust. Wij kunnen jullie ook met Esther in contact brengen (red.)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant