Afbeelding

Hulde aan de helden van Appie

Actueel 5.495 keer gelezen

Vanmorgen gebruik gemaakt van mijn gunst als oudere te mogen winkelen van 07.00 tot 08.00 uur. Om 06.55 uur was ik aanwezig. Vijf minuten later ging de roldeur knarsend omhoog en liepen we de winkel binnen. 

We hadden alle ruimte, de in oranje hesjes gehulde vakkenvullers met de rugtekst "houd afstand" waren nog druk in de weer met het vullen van de vakken. Met zoveel ruimte waren de benodigde boodschappen binnen vijf minuten in de kar geladen en afgerekend.

Bij het verlaten van de winkel vroeg ik nog aan de relaxte altijd vriendelijke en aanspreekbare bedrijfsleider Bas van Ackershof naar het uitvallen van medewerkers. Hij vertelde bijna geen verzuim te hebben, wij zijn hardliners merkte de naast hen staande assistente op. Wat een team dacht ik, deze mensen laten elkaar en de inwoners van Pijnacker in deze spannende tijd niet in de kou staan, fantastisch! 

Wat maakt dit winkelpersoneel, altijd op achtergrond, en niet echt gezien, een indruk op mij. Nu staan ze pal voor onze voedselvoorziening en andere onmisbare producten, ik ben al deze mensen in alle supermarkten erg erkentelijk en wens hun gedurende deze crisis een "behouden vaart".

Jan Leeuwenstein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant