Afbeelding

Telstar/Eendracht denkt mee met ondernemers: mail of bel ons gerust

Actueel 1.988 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Economisch breken er lokaal spannende tijden aan. Onze redactie en verkoopteam denken graag creatief mee. Wij staan voor u klaar met raad en daad; zeker nu! Wij willen ondernemers graag helpen.

U gaat maaltijden bezorgen, maar hoe maakt u dat breed bekend? U biedt artikelen uit uw winkel tijdelijk aan via een webshop: hoe bereikt u in één klap het hele dorp? U biedt alternatieve activiteiten aan gedurende de crisis en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk inwoners. Hoe gaat dat in zijn werk?

24.000 huis-aan-huiskranten op woensdag
De lokale krant Telstar/Eendracht heeft een enorm krachtig platform om te blijven communiceren met uw klanten, achterban en inwoners. Met een oplage van 24.000 huis-aan-huiskranten op woensdag in Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede, maar ook online.

Bereik in één klap het hele dorp online
Onze Facebookpagina biedt maar liefst ruim 16.000 likes, ons Twitter-account heeft dik 9000 volgers en ook Instagram gaat richting de 1000 volgers. Op kanaal 23 van de lokale kabelkrant van SKP bereiken wij daarnaast nog eens duizenden abonnees. Vooral oudere inwoners kijken naar dit kanaal. Op Telstar Online bedienen wij dagelijks (tien)duizenden lezers!

Vragen over mogelijkheden print en online
Bel Inge de Kroon, via 06-23290616 of mail inge@telstar-uitgeverij.nl
Bel Ed Zandbergen, via 06-21214201 of mail ed@telstar-uitgeverij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant