Foto: Christopher A. Dominic
Foto: Christopher A. Dominic

Online dansles bij The Dance Factory Nootdorp en Voorburg

Actueel 700 keer gelezen

Nootdorp - De ballonnenpilaren en cupcakes waren al besteld, want The Dance factory Nootdorp zou 21 maart haar deuren openen in Nootdorp. Maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten en moet de studio nog voor opening al de deuren sluiten. Een rampzalige start voor een gloednieuwe onderneming. De opening wordt uitgesteld tot na 6 april.

De mooie dansstudio, gelegen tegenover winkelcentrum de Parade waar je met elke leeftijd terecht kunt staat klaar voor gebruik. Vanaf 1 tot en met 100 jaar bieden zij danslessen aan als streetdance, hiphop, salsa & reggaeton, kleuter en peuterdanslessen, ballet, dancehall, high heels, modern jazz en zo nog vele andere stijlen.

Drie weken thuis stilzitten is voor de jonge ondernemer Freya Coenen geen optie. Daarnaast heeft de vestiging in Voorburg voldoende leden die er hetzelfde over denken. Daarom starten zij online met leuke danslessen die de leden wekelijks toegestuurd krijgen. Zo blijven de leden toch in bewegingen en kunnen zij na drie weken de draad weer oppakken.

The Dance Factory staat bekend om hun brede lesaanbod voor jong en oud maar geven lessen in kleine lesgroepen waardoor elke leerling persoonlijk aandacht krijgt. De docenten spreken zowel Nederlands als Engels en naast reguliere danslessen kun je ook hier terecht voor kinderfeestjes en dansworkshops. Ook voor leuke (gratis voor leden) vakantieactiviteiten kun je hier terecht.

Je kunt je nu al aanmelden voor een les na 6 april of heb jij ook interesse in de online danslessen? Alle informatie is te vinden via de website www.dansschoolnootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant