Afbeelding

Musical Theater Odes houdt weer audities

Actueel 1.000 keer gelezen

Pijnacker - Dorpsgenoot Edwin Feenstra heeft een grote passie en dat is muziek. Hij is aangesloten bij Odes en naast zijn optredens, samen met dochter Nienke, doen ze ook de regie en choreografie van de komende voorstellingen van de 3 Musketiers. Hiervoor houden zij audities.

De musical gaat over D'Artagnan, Porthos, Aramis en Athos. Vrolijke drinkers in dienst van koning Lodewijk XIII van Frankrijk; naar de gelijknamige roman van Alexandre Dumas- Père. De uitvoeringen door Odes zijn dit jaar te zien in de Rijswijkse Schouwburg op 31 oktober en 1 november 2020. De eerste auditierondes zijn op: 17 maart en 19 maart, met een extra dag op zaterdag 13 april (overdag). Op 1 april begint het koor met de eerste muzikale repetities. 

Je kunt auditeren als solist voor één van de rollen of meedoen in de dansgroep of meedoen in het ensemble (op toneel, zingen en meespelen) of meezingen in de orkestbak als koorlid. Repetities zijn onder meer op woensdagavonden in Den Haag op de Beresteinlaan 110. Aanmelden voor de audities per mail: auditie@odes.nl Of via de site odes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant