Afbeelding

NLdoet ook lokaal in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 923 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de vijftiende keer NLdoet in het hele land. In Pijnacker-Nootdorp zijn er al 35 klussen aangemeld. Dit zijn er acht meer dan in 2019. Er worden nog zo’n 90 (van de 329 gevraagde) vrijwilligers gezocht om deze klussen te klaren, dus DOE MEE!

“Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is daar ontzettend blij mee, want veel organisaties komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren vrijwilligers allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die in actie willen komen kunnen zich aanmelden www.nldoet.nl.

Burgemeester en Wethouders hebben zich al aangemeld voor een klus. Zij gaan aan de slag bij de Speel-o-theek Harlekino in Pijnacker. Ook leden van het Koninklijke Familie steken jaarlijks de handen uit de mouwen.

Waarom is meedoen zo leuk? Je leert nieuwe mensen en organisaties kennen, ontdekt allerlei nieuwe dingen over je klusgenoten én je helpt er ook nog eens een maatschappelijke organisatie mee. En zij hebben daar het hele jaar plezier van!

Aanmelden: Het VIP heeft alle klussen op een rijtje gezet zodat in één oogopslag gezien kan worden waar de hulp nog nodig is! www.swop.nl/bvw/NL-doet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant