Afbeelding
Lezersactie

Gratis boulderen in de Revolt Boulderhal

Algemeen 1.624 keer gelezen

Wil je een keertje gratis komen boulderen in de nieuwe Revolt Boulderhal in Delft Noord? Alleen of met een groepje? Dat kan! De Revolt Boulderhal geeft tien keer een gratis ticket weg. 

Boulderen is een van de snelst groeiende sporten van Nederland. Je klimt korte routes – boulders – op wanden van ruim 4 meter hoog. Je klimt zonder touw, boven dikke matten, waardoor je veilig kunt klimmen. Je hebt er niets voor nodig, alleen klimschoentjes als je vaker gaat boulderen. Je kunt in je eentje boulderen of in een groepje. Het is leuk om te zien wie als eerste een boulder kan toppen en welke bewegingen je moet maken om boven te komen. Binnenkort is het voor het eerst te zien op de Olympische Spelen.

De Revolt hal is een grote gezellige boulderhal waar je, als je nog nooit geboulderd hebt, eerst wat uitleg en begeleiding krijgt. Je kunt ook gratis klimschoentjes lenen.

Heb je zin om het eens gratis uit te proberen? Alleen of met een groepje vrienden of familie? Of heb je al vaker geboulderd en wil je nu eens naar de Revolt Boulderhal? Revolt geeft tien gratis tickets om te boulderen weg. Kijk op Facebook van Telstar Online en doe mee! De hal is iedere dag open (kijk voor openingstijden op de website). De minimum leeftijd is 13 jaar. 

www.revoltclimbing.com
Kleveringweg 35, Delft

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant