De prachtige bussen en het trotse team. (foto: Ingrid)
De prachtige bussen en het trotse team. (foto: Ingrid)

Drie nieuwe bussen voor Oudshoorn Elektrotechniek

Algemeen 1.429 keer gelezen

Het was voor Oudshoorn Elektrotechniek geen vraag of ook maar enige twijfel waar de nieuwe bedrijfsbussen gekocht zouden gaan worden: bij Autobedrijf Nootenboom in Nootdorp uiteraard. 

"Wij doen al meer dan dertig jaar zaken met Autobedrijf Nootenboom", vertelt Ingrid Oudshoorn. "De service, kwaliteit en onderhoud zijn dik in orde. Wij kopen trouwens alles lokaal in. Dat zouden wat mij betreft veel meer organisaties moeten doen!" Oudshoorn Elektrotechniek heeft gekozen voor drie prachtige Fords; model Transit. "Met alles erop en eraan", zegt Ingrid. "Ze voldoen helemaal aan de milieu- en stikstofnorm en ze zijn zó ruim dat wij makkelijk onze zonnepanelen kunnen vervoeren." 

Naast het aanleggen van duurzame energie, zoals zonnepanelen is Oudshoorn Elektrotechniek uiteraard vooral bekend om technische dienstverlening op ieder gebied. "Alles waar een draadje aan zit, zeggen wij weleens", lacht Ingrid. Dat het bedrijf zo geliefd is in Pijnacker-Nootdorp en de regio komt omdat afspraken altijd worden waargemaakt. "Wij zijn snel en goed bereikbaar en werken met een vast team van vakkundige medewerkers. Wij doen wat we zeggen!" De manschappen rijden vanaf nu in de drie prachtige bussen. "Ze rijden als een luxe auto", besluit Ingrid. Het wagenpark is onlangs ook nog aangevuld met een elektrische auto. 

Info: www.o-et.nl, 015-3107434, Hoefsmid 25, Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant