Afbeelding

Osmat van start met Industrie Barbershop

Actueel 4.749 keer gelezen

Pijnacker - Veel mensen/mannen kennen Osmat Shindy nog van de kapperszaak bij De Trucker in de Stationsstraat. Hij was daar 6,5 jaar actief totdat hij in 2018 om persoonlijke redenen moest stoppen.

Zijn moeder was overleden, zijn huwelijk ging te gronde en Osmat zat er even helemaal doorheen. Nu is hij gezond en wel terug, als mens en als kapper. Boven BEZO aan de Industrieweg langs het spoor is Osmat op 1 februari begonnen met een barbershop: Industrie Barbershop. Volgende week maandag doet hij examen en dan is de sympathieke Osmat officieel ‘barber’ cq ‘barbier’.

Vrijdag liet hij trots zijn nieuwe kapsalon zien. De laatste puntjes moesten toen nog op de i, maar het zag er toen al prachtig uit. Gisteren is hij echt van start gegaan. Van dinsdag tot en met vrijdag van negen tot zes en op zaterdag van negen tot vijf kun je bij Osmat terecht voor elk denkbaar stoer mannenkapsel.

In de openingsmaand – die duurt tot 4 maart – is het mannentarief verscherpt van 17,50 euro naar 14,50 euro en het kindertarief van 13,00 euro naar 11,00 euro. Mooie tarieven ter kennismaking dus! Een mooi kapsel knippen en intussen mooie verhalen uitwisselen; dat is voor Osmat Cindy het mooie van kapper zijn!

Industrie Barbershop
Industrieweg 13
2641 RM Pijnacker
Telefoon: 06-22514555

Maandag tot en met zaterdag geopend!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant