Afbeelding

Prijsuitreiking Kinderzwerfboek

Actueel 677 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs was de prijsuitreiking van de gesigneerde André Kuipersboeken. Tijdens de Spulletjesdag in september konden kinderen die langs Jo’s minibieb aan de Anne Franklaan kwamen op de foto met de reiskoffer van André Kuipers.

Afgelopen zomer heeft André Kuipers de aftrap voor het zomerlezen voor kinderzwerfboek gedaan. Vervolgens is zijn reiskoffer gevuld met kinderzwerfboeken door het hele land gaan zwerven. Alle kindambassadeurs van het kinderzwerfboek konden de zwerfkoffer langs laten komen. Zo ook Annechien (4). Zij is een van de jongste ambassadeurs van het kinderzwerfboek.

Samen met haar moeder zorgen ze dat zoveel mogelijk kinderen in Pijnacker en regio over leuke gratis kinderboeken kunnen beschikken. Lezen is heel belangrijk en leuk. Maar soms vinden kinderen het nog een hele stap om zelf een boek te pakken of hebben ouders de middelen niet om zelf leuke boeken te kopen.

Woensdag, op de eerste dag van de nationale voorleesweek, waren een aantal kinderen uitgenodigd om een gesigneerd boek in ontvangst te nemen. Het werd een leuk feestje! Met heel veel blije gezichten! Thijs van Breugel (12), Ilse van der Hulst (10), Dean Verveer (10), Cane Kruijs (7), Thijs (10) en Bram (7), van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Heel veel leesplezier!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant