Foto: bonnybrabersfotografie.nl
Foto: bonnybrabersfotografie.nl

Word jij onze FLEX chauffeur?

Actueel 2.123 keer gelezen

Wij zijn per direct opzoek naar een:

Flexibele Chauffeur, rijbewijs B + T m/v

Voor minimaal 10 uur en maximaal 32 uur per week, 5 dagen per week

Doel van de functie
Je bent (eventueel samen met een collega) dagelijks verantwoordelijk voor het vervoer van de gerbera’s tussen de twee locaties en naar klanten. Als chauffeur start je werkdag rond 7.30 uur in de ochtend. Je rijdt met een kleine vrachtwagen (rijbewijs B) naar de veiling met de eerste bestellingen waar de lading gelost moet worden bij de juiste klanten. Terug op locatie wissel je van voertuig en ga je naar de andere locatie (afstand van 4.5 km) met een 25 km/u vrachtwagen (rijbewijs B + T). Hier laad je de vers geplukte bloemen m.b.v. een laadklep en brengt je ze terug naar de hoofdlocatie, zodat deze tijdig verwerkt kunnen worden. Deze rit tussen beide locaties herhaald zich in de middag als alle gerbera’s geplukt zijn.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die:

- Deze functie samen met een collega wilt vervullen en de taken in de middag op zich wil nemen of de complete functie wilt vervullen. 

- Indien nodig 5 hele dagen of 5 middagen per week beschikbaar is.

- Zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

- In bezit is van rijbewijs B + T.

- Ervaring heeft in het besturen van (kleine) vrachtwagen of bestelbus.

- Woonachtig is in de omgeving van Pijnacker.

- Enige interesse en/of affiniteit met de glastuinbouw is een pré.

 Wij bieden: 

- De functie is voor maximaal 5 volledige dagen, starttijd ca 7.30 uur en eindigt in de middag als alle bloemen zijn geplukt en overgereden óf minimaal voor 5 middagen per week, de starttijd is afhankelijk van de tijd dat productie klaar is (afhankelijk van het seizoen), deze rit duurt ca. 2 uur. 

- Je draagt zorg voor het laden, lossen en vervoeren van de bloemen.

- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf werken in één van de grootste gerbera kwekerijen ter wereld, wil je deel uit maken van ons jonge en dynamische team en kun je jezelf vinden in de bovengenoemde functie-eisen? Aarzel dan niet en mail jouw motivatie, inclusief CV, binnen één week naar cindy@lgflowers.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze site www.lgflowers.nl of neem contact op met Cindy Voorwinden via telefoonnummer 015 - 25 63 965.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant