Afbeelding

Anytime Fitness wint Golden Award voor beste Fitnessclub

Actueel 5.347 keer gelezen

Anytime Fitness is in onze regio de winnaar geworden van de Golden Award voor de beste Fitnessclub. In 2018 viel de sportschool van Mike Kruuk ook al in ze prijzen. Anytime Fitness zetelt in Nootdorp en Lansingerland en blijft groeien in populariteit. Waarom? Clubculture, familiegevoel, gezellig, schoon, vriendelijk personeel, 24 uur per dag open, nooit dicht, toegangssleutel geeft toegang tot 5000 clubs wereldwijd... zijn de codewoorden!

"Met dank aan onze leden, want door hun stem en waardering hebben wij hem wederom gewonnen! En daarbij zijn wij zelfs de nummer vijf van beste fitnessclub geworden van de hele provincie Zuid-Holland. Ook hebben wij de hoogste waardering (9,93) van heel Zuid-Holland en daarbij tevens winnaar", zegt Mike trots over de vestiging in Lansingerland. 

"Onze andere Anytime Fitness Club in Nootdorp heeft ook de Golden Award gewonnen en is tevens als de beste Fitness club van de gemeente Pijnacker-Nootdorp uitgeroepen. Dit wordt nu al onze derde keer dat we hem in Nootdorp gewonnen hebben ( 2017, 2018 en ook in 2019)", vertelt hij. "Waarom de waarderingen zo positief zijn, dat heeft alles te maken met de klanttevredenheid in onze clubs! Wij zorgen dat we iedereen bij voornaam kennen en dat we ook een stukje achtergrond van onze klanten weten. Ook dat maakt het veel persoonlijker. We zijn laagdrempelig en willen er altijd voor zorgen dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Er hangt dan ook echt een gezellige sfeer en als extra service is er gratis koffie, thee, chocomel en vers fruit en word de club elke dag schoongemaakt!"

Mike vervolgt: "We hebben ook de beste apparatuur, namelijk de luxe lijn van Life-Fitness en Hammer Strenght. Zo kun je bijvoorbeeld op onze cardiotoestellen Netflix en TV kijken terwijl je aan je trainingsprogramma werkt. Gezellig sporten én tijdens je cardiosessie ook nog je eigen serie kijken, dan vliegt de tijd om! Tevens maken we voor iedereen tijd om zijn/haar doelen te bespreken (i.o.m. de klant eventueel een persoonlijk plan) wat je doel ook is. En daarbij plannen we ook coaching gesprekken in (evalueren samen met de klant en meten we hoe de progressie vordert) zo kun je altijd trainingen eventueel tussentijds aanpassen!", aldus Mike.

Lid worden in Berkel? Klik hier. Voor een abonnement in Nootdorp, klik je hier!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant