Afbeelding

Werkzaamheden N470

Actueel 2.482 keer gelezen

Regio - Boskalis gaat op maandag 20 januari 2020 en dinsdag 21 januari 2020 een persing aanbrengen onder de N470 ter hoogte van de Schieweg en de Schoemakerstraat in Delft. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer teruggebracht naar één rijstrook en zijn enkele op- en afritten afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

Op maandag 20 januari wordt aan de N470 gewerkt ter hoogte van de Schieweg. Het is tijdens de werkzaamheden NIET mogelijk om vanaf de N470 vanuit Delfgauw/Pijnacker de Schieweg op te rijden en om vanaf de Schieweg de N470 op te rijden richting Delfgauw/Pijnacker.

Op dinsdag 21 januari wordt aan de N470 gewerkt ter hoogte van de Schoemakerstraat. Het is tijdens de werkzaamheden NIET mogelijk om vanaf de N470 vanuit Delft/A4 de Schoemakerstraat op te rijden en om vanaf de Schoemakerstraat de N470 op te rijden richting Delft/A4. Volg tijdens beide afsluitingen de aangegeven routes om vanaf de N470 op de Schieweg of de Schoemakerstraat te komen en omgekeerd.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Deze informatie staat ook op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant