Meld je snel aan voor het samenzijn.
Meld je snel aan voor het samenzijn.

IJVP zoekt naar oud-leden

Actueel 1.385 keer gelezen

Op 16 februari 1895 is de oudste vereniging van ons dorp, de ijsvereniging, opgericht. Dat valt terug te lezen in de notulen van de eerste vergadering onder voorzitterschap van de heer Jacob Louis Hesselt van Dinter, destijds ook de burgemeester.

Op voorstel van eenige heren uit Pijnacker had op 16 februari 1895 in het Raadhuis aldaar ene bijeenkomst plaats van inwoners dier gemeente ten doele hebbende het oprichten eener IJsvereniging. Daarom is 2020 voor de IJsvereniging een feestelijk jaar, of er nu op natuurijs geschaatst kan worden of niet. Op vrijdag 14 februari staat de volgende jubileumactiviteit gepland, een feestavond in het Parochiehuis voor iedereen die ooit lid is geweest van onze jarige vereniging. 

Zo oud als de IJsvereniging word je nooit (om een recent overleden dichter te citeren). Maar dat brengt ook gebreken met zich mee. Bijvoorbeeld dat er van veel oud-leden geen adresgegevens meer beschikbaar zijn om de uitnodigingen aan te versturen. Daarom deze oproep via de Telstar/Eendracht. Ben je zelf oud-lid van onze vereniging, of ken je oud-leden, geef dan een e-mailadres door aan ons secretariaat waarnaar wij de uitnodiging voor de feestavond kunnen versturen: secretariaat@ijvp.nl. Vrijdag 14 februari lijkt nog ver weg, maar zet deze datum alvast in je agenda of op de kalender. Je wilt het niet missen, en wij willen jou niet missen. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar er is in ieder geval muziek en een heuse IJVP/schaatskwis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant