Foto: Jan Schrijver
Foto: Jan Schrijver

Beste oliebollenbakker van Zuid-Holland

Algemeen 4.000 keer gelezen

Onlangs ontving Nico Sterrenberg van de organisatie van de oliebollentest-online het bericht dat hij de winnaar is geworden van de oliebollentest in Zuid-Holland. Het testpanel geeft hem een 10 voor zijn oliebollen.

Onbekende testers kochten een van de afgelopen dagen tussen 10.00 – 17.00 uur 10 of meer oliebollen die ze dezelfde dag nog testten. Ze keken naar smaak, uiterlijk, vulling en luchtigheid. Nico krijgt voor zijn prestatie een oorkonde en een bos bloemen, maar natuurlijk is hij supertrots op dit resultaat. ‘Ik sta op een nieuwe plek, organiseer daarnaast ook nog eens een kerstmarkt voor het goede doel en haal dan weer een 10 voor mijn oliebollen. Dat is natuurlijk fantastisch.’

De oliebollentestonline 2019 is in twaalf provincies uitgevoerd en in elke provincie is op basis van de testen een winnaar gekozen. De resultaten van de test zijn vanaf 20 december online te vinden op www.oliebollentestonline.nl.

De oliebollenkraam van Nico Sterrenberg is te vinden op de Koemarkt in Schiedam. Openingstijden: 10.00 - 21.30 uur. Ook inwoners van Pijnacker-Nootdorp zijn van harte welkom aan de kraam!


Uit de krant