Afbeelding
N470

Werkzaamheden Kruithuisplein Delft

Actueel 1.530 keer gelezen

Op vrijdagavond 10 januari 2020 werkt Boskalis op de N470 bij Delfgauw aan de voorbereidingen om de laatste rijstrook van de nieuwe kruising bij Emerald te realiseren. Hiervoor zetten zij op vrijdag 10 januari van 20.00 uur tot 06.00 uur een aantal rijstroken af.

Door de ombouw van de rotonde naar een kruispunt in 2019 is de wegconfiguratie veranderd. Er is een extra rijstrook over een lichtrooster in de fietstunnel aangelegd. Om de rijstrook af te kunnen werken dient dit rooster dichtgestort te worden. Na het dichtstorten van het lichtrooster wordt bekeken of de huidige verlichting in de tunnel voldoende is of dat hier extra verlichting bij geplaatst moet worden.

Op vrijdag 10 januari 2020 plaatst Boskalis een betonnen barrière op de weg waarachter de werkzaamheden worden uitgevoerd. Om deze te kunnen plaatsen wordt tussen 20.00 uur en 06.00 uur het verkeer in zowel de richting Delft als richting Pijnacker naar één rijstrook teruggebracht. Het is tijdens deze werkzaamheden niet mogelijk om vanuit Pijnacker linksaf bedrijvenpark Ruyven op te rijden. Alle overige richtingen blijven toegankelijk. U bereikt bedrijvenpark Ruyven door een ronde over het Kruithuisplein te rijden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Deze informatie staat ook op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant