Afbeelding

Ibizamode: grote magazijnsale in Delfgauw

Algemeen 4.657 keer gelezen

Delfgauw -  Ibizamode  is al 8 jaar een begrip in de onlinewereld van de bohemian fashion & lifestyle. Met 2 winkels is er ook voor de offline klant een plek waar ze terecht kunnen voor die look and feel. Nu gaat het magazijn verhuizen, met daarop een mega magazijnsale van 13 tot en met 15 december!

Om te kunnen voldoen aan de groei en wensen van de trouwe klanten van Ibizamode is er een nieuwe logistiek partner aangetrokken, welke is gevonden in QLS fulfilment. Met hun nieuwe magazijn van 10.000 m2, grotendeels robotgestuurd kunnen zijn pakketten die voor 23.30 uur zijn besteld de volgende dag bezorgen, 7 dagen per week. Een mooi moment voor een grootse magazijnsale in het huidige magazijn welke nog gevestigd is in Delfgauw aan de Overslagweg 3 in Ruyven.

Tamara en Roy Timmermans: "Nu kunnen onze klanten een keer in het echt shoppen in Delfgauw. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend van 12-17.00 uur aan de Overslagweg 3. Nagenoeg alle bekende labels zoals Isla Ibiza, Hot Lava, Sendra, Miss June etc. gaan met enorme kortingen de deur uit. Oude(re) collecties,items van dit jaar en zomer - en wintercollecties die we online niet meer doorvoeren.Van fashion, schoenen en slippers tot accessoires en sieraden vindt je deze 3 megasaledagen met kortingen tot 95%. Daarna zijn ze natuurlijk van harte welkom in onze stores in Amsterdam en Den Bosch."

Uit de krant

Uit de krant