Afbeelding

Kerstival in Botanische Tuin: iedereen uit Pijnacker-Nootdorp is welkom!

wo 11 dec 2019, 10:51 Algemeen 554 keer gelezen

Delft - Kom helemaal in de kerststemming op zaterdag 14 december tijdens het Kerstival in de Botanische Tuin in buurgemeente Delft.

Naast het feit dat het een leerzaam uitje is zorgt het team er tijdens het Kerstival voor dat het extra leuk is voor jong en oud. Op deze dag worden er diverse activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het raden van kerstliedjes door middel van kaartjes met hints, een wandeling door het kerstbos vol decoratie en fonkelende lampjes, (kerst)kruiden uit de kassen leren kennen, maken van kerststukjes en sneeuwpoppen.

Alle activiteiten zijn gericht op de natuur en daarom zeer leerzaam. Je komt erachter wat de natuur ons allemaal kan bieden en zeker rond de kerstperiode. Niet alleen voor kinderen is er veel te beleven, ook (groot)ouders hoeven zich niet te vervelen. Er zullen een aantal kerstkraampjes aanwezig zijn en de bar is geopend!

Het Kerstival vindt plaats op zaterdag 14 december van 15:00 tot 19:00. Kaarten kunnen bij de entree gekocht worden (beperkte oplage) Kaartjes voor kids kost 6 euro, dit is inclusief een stempelkaart voor alle activiteiten. Volwassenen 6 euro, 65-plussers 3 euro. Op deze dag is de Museumjaarkaart voor kinderen niet geldig, voor volwassenen wel.

 Poortlandplein 6, 2628 BM Delft

Zie voor meer info onze website:  www.tudelft.nl/botanischetuin/agenda/


Uit de krant