Logo telstar-online.nl
In de aanloop naar kerst wordt GroenRijk De Wilskracht omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs (foto: pr).
In de aanloop naar kerst wordt GroenRijk De Wilskracht omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs (foto: pr).
VERKOOP KERSTBOMEN GESTART

Kleurrijke Kerstmarkt bij De Wilskracht

  •   keer gelezen

Nootdorp/Den Haag - Jaap de Baat kan er slecht tegen als zijn ’winkel’ een poosje ‘overhoop’ ligt vanwege de bouw van de grote Kerstmarkt, maar als die eenmaal klaar is dan geniet hij er weer volop van. 

Zeker nu het zo’n kleurrijk en fantasierijk geheel is geworden met bijzondere thema’s als Ice Adventure, Country Christmas, Red Velvet en Embrace Nature. Voor de precieze benamingen van deze thema’s moet je overigens niet bij Jaap zelf zijn. Hij verwijst daarvoor graag naar Wendy en haar collega’s. In de aanloop naar kerst toveren zij het tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Zij zijn de bedenkers en de bouwers van de Kerstmarkt die in volle glorie te bewonderen is bij het florerende tuincentrum aan de Donau 119 in Den Haag tussen het Forepark en Leidschenveen. U kunt er genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin.

GroenRijk De Wilskracht is centraal gelegen en daardoor van alle kanten goed te bereiken. Bereikbaarheid en parkeervoorziening zijn perfect. Dat is een van de redenen waarom de bloemenafdeling van GroenRijk De Wilskracht in enkele jaren vervijfvoudigd is. “De man blijft even in de auto zitten, de vrouw loopt even naar binnen voor een boeket of wat anders en vijf minuten later rijden ze weer weg”, aldus Jaap de Baat die terloops ook nog even wijst op de versheid, het grote assortiment en de aantrekkelijke prijzen van de bloemen die zij inkopen op de veiling.

Als je het Kerstwalhalla van GroenRijk De Wilskracht betreedt ben je qua betoverende belichting en assortiment meteen in de juiste sfeer. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Je kunt met kerst echt alle kanten op. Dat geldt ook voor de bomen. Kunstbomen zijn er te kust en te keur maar zelf is Jaap de Baat meer van het echte natuurlijke werk.

Met veel energie en wilskracht hebben de GroenRijkers zich gericht op de inkoop van rond de 2.000 heel gevarieerde bomen van uitstekende kwaliteit. De meeste komen uit Denemarken en een deel ook uit de Ardennen. De grote verkoop zal pas na Sinterklaas van start gaan, maar meer en meer mensen willen al vanaf eind november begin december genieten van de sfeer en de natuur van een mooie boom. “Vorig jaar hadden we er voor Sinterklaas al 400 verkocht en dat verwacht ik dit jaar weer”, zegt Jaap die er aan toevoegt dat de verkoop inmiddels van start is gegaan.

De liefhebbers kunnen zeven dagen per week terecht bij GroenRijk De Wilskracht. Er zijn ook steeds meer bedrijven, organisaties en scholen die De Wilskracht vragen om hun binnen- en/of buitenruimte in de juiste sfeer te brengen. Jaap en zijn mensen komen een kerstboom ook graag vakkundig voor u plaatsen.

Meer informatie op   www.dewilskracht.nl  , kijk op facebook of bel naar 070-3274501.

Meer berichten