Het team van Sport 2000 Nootdorp: Nathan Kroeze, Jeroen Kroeze en Julio Gomes.
Het team van Sport 2000 Nootdorp: Nathan Kroeze, Jeroen Kroeze en Julio Gomes.
vrijdag en zaterdag

Feestelijke heropening bij Sport 2000 Nootdorp

Algemeen 1.902 keer gelezen

Nootdorp - Sport 2000 in Nootdorp gaat vrijdag 29 en zaterdag 30 november feestelijk heropenen. Maar   Sport 2000 Nootdorp   bestaat toch al 15 jaar? Klopt, maar een nieuwe eigenaar is een nieuwe opening!

"Er zijn hapjes en drankjes. Het wordt een groot feest! Er staat een stoere schiettent voor de deur en we verloten twee UNIFORIA WK-ballen. Daarnaast zijn er aanbiedingen op allerlei onderdelen, zoals: rugby, voetbal, hardlopen, lifestyle, tennis, voetbal, noem maar op", zegt eigenaar Jeroen Kroeze. "Zaterdag krijgen onze rugbyvrienden trouwens gratis chocomel en tekenen we in de middaguren weer een mooi vijfjarig sponsorcontract met RCD", verklapt hij alvast.

De winkel aan Korte Baan 9-13 in winkelcentrum de Parade is helemaal opnieuw ingericht. "De samenwerking met sportclubs als RCD, HCY, sportAccent, Rythem sports en Balletschool Ypenburg gaan we verder intensiveren. Net als de wisselwerking met andere ondernemers als SVB-Fit en SAM Personal Training. Ook andere sportclubs van de regio kunnen gebruik gaan maken van de voordelen die wij kunnen bieden. Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek of advies", gaat Jeroen verder. "‘De reeds bekende service en vakmanschap gaan we verder uitbreiden om u als klant nog beter te kunnen servicen", aldus Jeroen. De nieuwe visie van Sport 2000 Nootdorp is: dorps in contact, professioneel in advies.

 Sport 2000 Nootdorp 
Korte Baan 9-13
2632 GL Nootdorp
015-3640640
info@sport2000nootdorp.nl
www.sport2000.nl

Facebook:   Sport2000 Nootdorp 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant