Afbeelding

Genieten van viswijvenkoor

Actueel 802 keer gelezen

Nootdorp - Onlangs hebben 65 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Nootdorp in Nové volop genoten van het viswijvenkoor “De Vliet Grieten”. 

Onder de muzikale leiding van de dirigent Mariette van Stralen en met muzikale begeleiding van vier muzikanten zingen zij sinds 2011 de liedjes meerstemmig en uit hun hoofd. Het was een een geslaagde middag in de mooie zaal van Nové aan de Dorpsstraat. Er werd met veel plezier naar De Vliet Grieten geluisterd en er werd voortdurend door velen enthousiast meegezongen.

Maar wat daarbij door de Zonnebloemgasten vooral zeer op prijs gesteld werd, was het ontmoeten van vele gelijkgestemde bekende en nieuwe plaatsgenoten. Uiteraard gebeurde dat onder het genot van koffie of thee met iets lekkers bij het binnenkomen. Maar ook tijdens het gezellig met elkaar napraten met frisdrank, wijn en de veel gevraagde advocaat met slagroom. Door de vrijwilligers werden de gasten die dat wilden thuis opgehaald en na afloop weer naar huis gebracht. Zowel de gasten als vrijwilligers kunnen met heel veel plezier terugkijken op deze geslaagde Zonnebloem “De Vliet Grieten” middag. Voor meer informatie kunt u kijken op   zonnebloem.nl/nootdorp .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant