Logo telstar-online.nl

PLUS Sabine Zondag en VIS.Nootdorp gaan samenwerken

  •   1428 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf vandaag zijn de heerlijke producten van VIS.Nootdorp te koop bij PLUS Sabine Zondag. Niels en Reinita van de Coterlet zijn de jonge eigenaren van VIS.Nootdorp. Het stel runt met veel passie en plezier de viswinkel in de Nootdorpse Parade. Beiden zijn opgegroeid in een familiebedrijf, het werken met vis zit in hun bloed.

Niels en Reinita staan bekend om hun brede glimlach, persoonlijke service en het bieden van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van VIS.Nootdorp is breed, altijd vers en zit boordevol met heerlijke zelf gemaakte specialiteiten. In de supermarkt van Sabine Zondag is vanaf vandaag een ruime selectie aan producten te vinden van Niels en Reinita. Dit wordt iedere dag vers aangeleverd vanuit de winkel in Nootdorp. De ondernemers zijn super trots op deze samenwerking, want samen sta je sterk! Al jarenlang roepen bewoners van Pijnacker dat ze graag een visboer in het dorp willen hebben. Met deze samenwerking wordt de lekkerste vis uit Nootdorp en omstreken naar Pijnacker gehaald. Vis is lekker en vis is gezond, dat willen we ook in Pijnacker!

Sabine Zondag is heel erg blij met deze samenwerking. De onderneemster staat bekend om haar lokale samenwerkingen, bijvoorbeeld met Bakkerij Rijnbeek en lokale telers uit ons dorp. Deze nieuwe partner is een hele mooie toevoeging op het assortiment! Sabine hoopt dat de klanten de samenwerking met VIS.Nootdorp enorm gaan waarderen. De kwaliteit spreekt voor zich, dus kom vooral alles beleven en ervaren. Er moet meer vis gegeten worden in Pijnacker.

PLUS Pijnacker
Hazelaarplein 1
Pijnacker

Meer berichten