Leuke contacten met de klanten en meteen gepast maatwerk leveren, dat maakt het werk voor Roel Bothof mooi en boeiend.
Leuke contacten met de klanten en meteen gepast maatwerk leveren, dat maakt het werk voor Roel Bothof mooi en boeiend.

Roel Bothof kiest met RoBoWeb voor een praktische aanpak

Algemeen 909 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Particulieren, scholen en bedrijven: computerspecialist RoBoWeb heeft een heel divers klantenbestand. Nootdorper Roel Bothof was veertig jaar toen hij met zijn bedrijf begon. Dat is achttien jaar geleden. Reken zijn leeftijd maar uit.

"Ik was vertegenwoordiger bij Douwe Egberts en was helemaal klaar met deze koffiebaan. Zo ongeveer vanuit het niets ben ik toen voor mezelf begonnen met een computerreparatiebedrijf. Het liep eigenlijk meteen lekker en het diensten- en productenpakket is alleen maar groter geworden. Sinds tien jaar ben ik gevestigd hier aan de Boezemweg en dat is een mooie centrale plek in het werkgebied, met gratis parkeren voor de deur", zegt Roel die intussen vier veelzijdige medewerkers in dienst heeft. RoBoWeb repareert pc's en laptops van alle merken maar levert ook nieuwe en tweedehands pc's, laptops en tablets. RoBoWeb doet veel installatiewerk, niet alleen van computers en servers. Ook voor ander 'aansluitwerk' kun je bij RoBoWeb heel goed terecht.

Roel: "We zijn nu heel druk met het kabelwerk in de buitengebieden. Daar komt binnenkort glasvezel en dat betekent dat het netwerk binnenshuis aangepast moet worden en dan graag meteen ook met WiFi in alle ruimten van de woning, de tuin en het kantoor op de zaak die ze in de buitengebieden veel hebben. Dat is mooi en leuk werk waar vooral mijn collega Edgar zich in gespecialiseerd heeft. We hebben al flink wat tuinbouwbedrijven als klant, dus we zijn goed thuis in de buitengebieden. We weten wat daar speelt en wat er verwacht wordt."

RoBoWeb staat in de startblokken om in de buitengebieden glasvezel aan te sluiten.

Computers, internet,  telefonie en televisie zijn tegenwoordig één geheel. Dus is het handig dat RoBoWeb het hele scala in de vingers heeft. Het bedrijf werkt voor kleinere bedrijven, particulieren en ook voor diverse scholen, zoals het Stanislascollege en de CASA-school in Pijnacker. Voor het Stanislas doen Roel en zijn mensen de Chromebook-reparaties en garantie-afhandelingen en bij de Montessorischool CASA al het onderhoud aan I-Pads, Macbooks en Windows-laptops. Over Windows gesproken: begin volgend jaar gaat de ondersteuning voor Windows 7 stoppen, wat inhoudt dat er onder andere geen bankzaken meer gedaan kunnen worden. Wie nog niet over is op Windows 10, zal dus gepaste maatregelen moeten (laten) nemen. RoBoWeb heeft goede maatoplossingen in huis. Wacht niet te lang en laat het alvast in orde maken. Zie ook de website roboweb.nl/krant

Roel nogmaals: "Onze kracht is vooral dat we breed inzetbaar zijn, de zaken praktisch en laagdrempelig aanpakken. We komen snel in actie om problemen op te lossen en we rekenen prettige prijzen voor de klanten. Trouwens, behalve Windows hebben we ook Apple in het pakket." Het mooie van het werk, het vak en het bedrijf vindt Roel de combinatie van techniek én mensen. "De contacten met de klanten en voor die mensen echt het verschil maken, dat is het mooie van ons werk en ons bedrijf", aldus de man die op zijn vijfde in Nootdorp kwam wonen met zijn ouders.

De meeste klanten wonen in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw maar in feite is RoBoWeb in de hele regio actief, ook in Delft, Den Hoorn, Ypenburg, Leidschenveen Zoetermeer, Lansingerland en Leidschendam-Voorburg. Vaak gaan de contacten via via. Een tevreden klant leidt tot meer opdrachtgevers! RoBoWeb is ook zeker maatschappelijk betrokken. "Veel mensen hebben een oude PC of laptop thuis waar ze niks meer mee doen maar die ze niet willen afvoeren omdat er vertrouwelijke informatie op staat. Deze kun je bij ons inleveren. Wij vragen tien euro per apparaat en dat geld komt ten goede aan KiKa, waarbij de klant zelf het geld in de collectebus doet. Wij voeren dan de computer milieuvriendelijk af via Wecycle en zorgen ervoor dat de data voorgoed verwijderd zijn."

RoBoWeb
Boezemweg 6a
2641 KH Pijnacker
015 - 369 7799
Lees alle extra's nog even na op www.roboweb.nl/krant inclusief een mooie aanbieding.
klantenservice@roboweb.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant