Logo telstar-online.nl
Op 7 november is er Kerst Koopavond en krijg je 20% korting op het gehele assortiment!
Op 7 november is er Kerst Koopavond en krijg je 20% korting op het gehele assortiment!

Kerstshow Intratuin Pijnacker weer groots

  •   keer gelezen

Pijnacker - Kerst anno 2019 is meer dan een boom in huis halen, véél meer. We zien steeds meer dat alle hoeken en gaten in huis, ondergedompeld worden in de kerstsfeer. Kerst raakt meer en meer verweven met ons interieur, van de woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer! Kerst mag gezien worden. En dan ben je bij Intratuin Pijnacker zeker aan het juiste adres!

Intratuin Pijnacker presenteert vier kersttrends dit jaar. De eerste trend 'golden glow' combineert warme kleuren als okergeel, oranje en goud met natuurlijke materialen als hout en wol. Met de tweede trend 'Shades of glamour' creëer je een luxe, rozige kerstfeer in huis door zachte materialen zoals velvet te combineren met donkerroze en ossenbloedrood, veren, pailletten en dierenprintjes. De derde kersttrend 'Mystic nature' is stoer en aards en wordt gekenmerkt door blauwe en turquoise tinten met robuuste materialen als hout, steen, denim en kurk. De laatste kersttrend is 'Winter picnic' en is meer traditioneel van aard: veel hout, groen, rood, wit en zilver.

Daarnaast – en stiekem wel de meest bijzondere trend in Pijnacker – is het onderwater thema! Zodra je de winkel binnenloopt, waan je je in een mystieke onderwaterwereld. Ieder detail die hier te zien is, hebben de medewerkers zélf bedacht en gemaakt. En dat alleen al is het bewonderen van álle details meer dan waard! Op de kerstshow zelf hebben zij nog een jungle thema toegevoegd, uiteraard met de populaire luipaard- en tijgerprintjes. Wat bijzonder is aan deze kerstshow is dat deze dwars door het restaurant verder gaat. Je vindt hier onder andere een levensgrote iglo, waarin je kunt genieten van een high tea! (Reserveren kan bij de servicebalie).

Voor kinderen is het één groot feest: prachtige presentaties van miniatuurdorpen, een (sokken)ijsbaantje, een levensgrote trein waar ze in kunnen, kidsworkshops en een rijdend treintje tussen de kerstbomen!

Extra Kerstkoopavond (20% korting) – 7 november
Op 7 november is er van 18:00 tot 21:00 uur Kerst Koopavond en krijg je 20% korting op het gehele assortiment! Kijk voor de actievoorwaarden op hun website: www.intratuin.nl/klantenservice/acties.

Kerst Inspiratieavond – 21 november
Op 21 november van 18:00 tot 21:00 uur is er een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie! Wil je graag meedoen met een leuke workshop? Geef je dan op via de website: www.intratuin.nl/workshops.


Advertentie

Win kaarten voor een geweldige kindervoorsteling in CulturA & Zo: Klik hier!


Meer berichten