Afbeelding

De Doewat zoekt vrijwilligers voor teken- en schilderclub

Actueel 1.031 keer gelezen

Hobbyclub De Doewat in Pijnacker start in november met een nieuwe teken- en schilderclub voor jeugd/jongeren vanaf een jaartje of acht.

Deze teken- en schilderclub is elke maandagavond (behalve de maanden juli en augustus en de schoolvakanties) van 18.45 tot 20.00 in De Notelaer. Op deze maandagavond is het hoofddoel "creatief bezig zijn". Afhankelijk van talent en interesse van de deelnemers worden de avonden ingevuld. Waar de één het liefst zelf bezig is met af en toe een professionele aanwijzing, wil de ander het liefst veel leren met regelmatig een opdracht. Alles is bespreekbaar en De Doewat zorgt voor het materiaal! De contributie komt neer op ongeveer 12 euro per maand. Voor details: dedoewat.nl. Bij wijze van introductie hoeft er bij de aanmeldingen voor de teken- en schilderclub vóór de start op 4 november geen inschrijfgeld betaald te worden.

Vrijwilligers gevraagd
De middaggroepen zijn erg populair en het aantal kinderen is groeiende. De Doewat is daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden. Het kost u slechts een kleine 2 uur per week. Een beetje handigheid is voldoende, er zijn altijd ervaren begeleiders voor de moeilijke vragen. Er is zoveel kennis in huis bij onze begeleiders, daar steekt u zelf ook nog wat van op! Aanmelden kan via de website dedoewat.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant