Lisa van Luijk en Lotte Bruinen (links) zoeken nog een derde collega! Foto: Anne Sunderman
Lisa van Luijk en Lotte Bruinen (links) zoeken nog een derde collega! Foto: Anne Sunderman
Collega gezocht

Huidzorg Balans drie jaar jong!

Actueel 1.262 keer gelezen

Pijnacker - Lisa van Luijk begon drie jaar geleden met Huidzorg Balans aan de Rijskade. Een spannende stap voor de jonge onderneemster met roots in Pijnacker.

"Ik weet nog wel dat we net geopend waren en voor het eerst de telefoon ging. Ik was ontzettend blij, want het was mijn eerste klant!" Via mond-tot-mondreclame zat in korte tijd de praktijk helemaal vol. "Ik kon niet eens meer op vakantie", lacht ze. Na een jaar kwam daarom haar huidige collega Lotte Bruinen erbij. "Ik kende haar als medewerkster bij de thuiszorg en ze was net afgestudeerd. Inmiddels zijn wij alweer twee jaar collega's."

De officiele titel van het tweetal luidt: huid- & oedeemtherapeut, maar ze doen veel meer dan dat. "Wij zijn vaak een klankboord en worden snel in vertrouwen genomen", zegt Lisa. "Mensen zijn voor een behandeling zo'n drie kwartier in de praktijk.. en dan bespreek je van alles. Omdat we zo'n kleinschalige praktijk zijn, ken je ook echt alle klanten."

Huidzorg Balans staat voor huidtherapie, huidverbetering, oedeemtherapie en lasertherapie, maar ook voor een jonge trotse onderneemster die in drie jaar tijd een prachtige praktijk heeft opgebouwd. Toch zijn er nog dromen. "Voorlopig zitten we hier aan de Rijskade nog prima hoor, maar wie weet groeien we nog meer en kunnen we nog meer disciplines toevoegen. Ik ben al op zoek naar een derde collega, dus stuur gerust een sollicitatiemail", zo roept de ambitieuze Lisa op.

Dat ze graag in Pijnacker wil blijven met Huidzorg Balans staat vast. Waarom? "Pijnackernaren zijn gezellige, lieve en betrokken mensen", besluit ze.

Huidzorg Balans
Praktijk voor Huidtherapie & Oedeemtherapie
06-15867948
huidzorgbalans.nl

Praktijk Rijskade 1, 2641 NA Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant