Logo telstar-online.nl
De Flowbeurs van 2018 werd goed bezocht.
De Flowbeurs van 2018 werd goed bezocht.
FLOW KRANT ONLINE

Zaterdag derde FLOW-beurs in het centrum van Pijnacker

  •   keer gelezen   Actueel

Na het succes van de tweede FLOW-beurs in april 2018, wordt er opnieuw een beurs gehouden op het gebied van Fit, Leven, Ondersteuning en Welzijn, FLOW dus. Ditmaal op zaterdag 12 oktober in Winkelcentrum Ackershof.

De FLOW-beurs wordt georganiseerd door de SWOP (Stichting Welzijn Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp), Pieter van Foreest (een organisatie voor zorg, hulp en advies met tal van vestigingen zoals Veenhage in Nootdorp en de Weidevogelhof in Pijnacker), Home Instead (een thuisservice-organisatie met vestigingen in heel Nederland) en last but not least Telstar Uitgeverij (uitgever van twaalf titels waaronder de Telstar/Eendracht).

Er wordt een prachtige FLOW-beurs voorspelt waar van alles te verkrijgen valt aan informatie en advies.   Door nieuwe ontwikkelingen is er veel behoefte aan informatie over welzijn, zorg, voeding, wellness, ontspanning, spiritualiteit, natuurgeneeskunde, sport, gezond bewegen, blessures en pijnbestrijding.

De FitLevenOndersteunings-Welzijnsbeurs kan in deze behoefte voorzien en wordt opnieuw georganiseerd binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De beurs is zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur in het overdekte gedeelte van Winkelcentrum Ackershof 2. Voor standhouders is deze beurs een uitgelezen mogelijkheid om hun kennis en kunde te delen met zowel jongeren als ouderen. Gezond leven en zelf de regie houden; dat is de kern van het verhaal.

De FLOW-beurs heeft weer een diversiteit aan deelnemers. Met rond de dertig deelnemers is de beurs volgeboekt. Zie de deelnemerslijst. Er is weer veel informatie te verkrijgen op de beurs en voor de bezoekers is er van alles te zien en te beleven!

De FLOW-beurs in in winkelcentrum Ackershof 2 en daarom hebben de winkeliers daar mooie aanbiedingen. Pauline Kloeg is voedings- en gewichtsconsulent en coach van Change your lifestyle. Zij doet een gratis vetmeting. Nel van Biezen geeft een demo Tai Chi, als de weeromstandigheden het toelaten. Je energiek, ontspannen en in balans voelen door taiji en qigong is haar missie. Er is een springkussen, buiten of in het voormalig Shoebypand.

De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp laat zien dat zij graag in actie komt voor de maatschappij: lokaal, nationaal en internationaal.  Inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunnen kennis maken met de Rotarian: wie zijn ze en wat doen ze? Bezoekers kunnen een mini-workshop Handlettering  doen in het voormalige pand van Shoeby op het Raadhuisplein.

En tot slot: de eerste 200 bezoekers krijgen een FLOW-tas die gevuld is met presentjes van de vier organisaties.

Springkussen voor de kleine beursbezoekers
Kom gezellig naar de stand van G-recreatie bij de FLOW beurs. Na de beursdag verloten we 4 verjaardagspartijtjes op onze locatie Ipse de Brugge in Nootdorp. Like onze pagina en deel dit bericht, laat dit zien bij één van onze standhouders tijdens de FLOW beurs zodat u een deelname formulier krijgt. Voor de kleine beursbezoekers staat een leuke springkussen klaar, een reden om te genieten voor ouder en kind, ouders over de beurs/kinderen lekker spelen.

Meer berichten