Na een interessante rondleiding door het gehele gebouw mocht de gehele Zonnebloem groep als publiek aanwezig zijn bij het live radio programma
Na een interessante rondleiding door het gehele gebouw mocht de gehele Zonnebloem groep als publiek aanwezig zijn bij het live radio programma "Aan de bak" van Radio West presentator Patrick van Houten.

De Zonnebloem op bezoek bij Omroep West

Actueel 399 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp/Den Haag - Op vrijdag 27 september hebben twintig gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Nootdorp op een leuke en gezellige wijze mogen meemaken waar en hoe de medewerkers van TV West en van de radiozender Radio West de programma's maken.

Omroep West is de regionale publieke omroep voor Zuid-Holland noord en heeft circa 90 mensen in vaste dienst. Daarnaast wordt er veel gewerkt met freelancers. Met deze groep enthousiaste medewerkers maakt TV West programma's waar zo'n 600.000 mensen naar kijken en Radio West programma's de wekelijks worden beluisterd door circa 190.000 inwoners van Zuid-Holland.

Na een interessante rondleiding door het gehele gebouw mocht de gehele Zonnebloem groep als publiek aanwezig zijn bij het live radio programma "Aan de bak" van Radio West presentator Patrick van Houten. Een van de Zonnebloemgasten, de heer Jan van Loenhout, op de foto links, gaf aan dat hij graag mee zou willen doen aan het spelletje "De Eeuwige Roem". Hij vertelde heel vaak naar Radio West te luisteren, niet alleen naar dit programma, maar ook naar programma's als "Ouwe Joekel" van Leen Huisman en graag op zaterdag te luisteren naar de "Radio West Sport" uitzending. Na afloop van het live programma vroeg radio presentator Patrick van Houten aan de aanwezigen of er nog iemand was die ook een keer mee zou willen doen aan het spelletje. Een paar Zonnebloemgasten hebben zich hiervoor opgegeven. Tenslotte kregen alle gasten van Omroep West een prachtige tas en ging iedereen super tevreden huiswaarts.

De Zonnebloem Nootdorp doet dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. De Rabobank geeft als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het gehele land, zodat deze verenigingen kunnen blijven doen wat ze nu al doen: mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. De vrijwilligers van de Zonnebloem zetten zich in voor inwoners van Nootdorp met een lichamelijke beperking. De vrijwilligers en de Zonnebloemgasten hopen op uw stem.

Heeft u er wel eens aan gedacht om Zonnebloem vrijwilliger te worden? Voor nadere info kunt u bellen naar de secretaris van de Zonnebloem Nootdorp Emmy Remmerswaal 015 – 222 0247. Kijkt u ook eens op zonnebloem.nl/nootdorp waar u mooie foto's en leuke verslagen aantreft van de diverse gezellige activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant