Links op foto Leo en rechts John.
Links op foto Leo en rechts John.

Roosters opent deuren in Parade

Actueel 4.971 keer gelezen

Nootdorp - ''Dit is wat het winkelcentrum nog miste, horen wij vaak zeggen als er mensen even een nieuwsgierige blik naar binnen werpen. De intensieve verbouwing zit op! Wij zijn er klaar voor." Aan het woord zijn Leo en John.

Een droom die uitkomt! Na jaren gewerkt te hebben in de Retail is het werkelijkheid geworden voor Leo van der Keur, een eigen winkel in het mooie winkelcentrum Parade. "Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het verkopen van kaas en kip in Rotterdam. De hele familie zat in het vak, dus het was voor mij de normaalste zaak van de wereld en ook het mooiste vak dat er bestaat. Helaas was het voor mij toen niet mogelijk om de winkel van Oom Piet over te nemen en ben ik bij een grote retailer terecht gekomen. Daar heb ik jaren met plezier gewerkt en ook veel geleerd."

"Mijn neef John de Jong en zijn compagnon Henk Konijn zijn wel in het vak gebleven en hebben een mooie kleine keten opgezet: Roosters. Wij verkopen heerlijke grillspecialiteiten en kant en klare maaltijden. Voor belegde broodjes kan je ook bij ons terecht. De cirkel is rond, samen met mijn oudste dochter Mariska ga ik vol passie aan de slag. Wij hebben een groot gezin met 4 dochters en een zoon die allemaal graag meehelpen in de winkel. Na spannende maanden van voorbereiden is het eindelijk zover, op 3 oktober openen wij de deuren. Omdat het voor ons echt feest is geven wij iedereen die jarig is op 3 oktober, zolang de voorraad strekt, een partyschaal cadeau. Op Facebook hebben wij ook een leuke like en share actie en voor iedereen die niet in de prijzen valt hebben wij mooie openingsaanbiedingen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant