Logo telstar-online.nl

Leidschenveen-Ypenburg krijgt een eigen krant

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Telstar Uitgeverij wordt vanaf 1 oktober uitgever van huis-aan-huiskrant Posthoorn Leidschenveen-Ypenburg. Vanaf die datum verschijnen de titels Het Krantje en De Eendracht niet meer in Leidschenveen en Ypenburg en ontvangt men in dit Haagse stadsdeel wekelijks de Posthoorn.

De Posthoorn Leidschenveen-Ypenburg krijgt een volledige make-over. De lay-out wordt aangepast naar een stijl die aansluit bij de andere kranten van Telstar en daarnaast zal de krant volop nieuws brengen over het Haagse stadsdeel. Wie het plaatselijke nieuws uit Het Krantje of De Eendracht niet wil missen heeft de mogelijkheid om de krant digitaal te lezen via hetkrantje-online.nl (Leidschendam-Voorburg), of telstar-online.nl (Pijnacker-Nootdorp). Elke woensdagochtend is de nieuwste versie hier te vinden. Daarnaast blijven de afhaalpunten bestaan.

Een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met advertentie@telstar-uitgeverij.nl. Redactionele content, leuke wijknieuwtjes en persberichten m.b.t. Leidschenveen-Ypenburg kunt u voortaan sturen naar Peter Zoetmulder, via peter@telstar-uitgeverij.nl.

Meer berichten