Logo telstar-online.nl

Leger des Heils zoekt collectanten in Pijnacker-Nootdorp

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Pijnacker-Nootdorp voor de jaarlijkse collecteweek van 25 tot en met 30 november. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren.

"Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen wil het Leger des Heils een vangnet bieden. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, spelletjesmiddagen, kledingwinkels, en de soepbus", vertelt woordvoerder Geert-Jeroen Klootsema aan Telstar Online.

"Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald vanuit donaties. Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, dit jaar van 25 tot en met 30 november. De hulp van vrijwilligers is daarbij keihard nodig." Want samenleven doe je dus niet alleen. Meld je aan via www.legerdesheils.nl/collecte.

Meer berichten