Afbeelding

Broers De Vreede exposeren in Land van Bloei

Actueel 1.802 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De broers Jan, Peter en Steef de Vreede exposeren 28 en 29 september, op de kunstroute van de Verbeelding, in Land van Bloei aan de Europalaan 18 in Pijnacker.

De expositie bestaat uit bijna allemaal nieuwe schilderijen. De broers staan niet alleen maar ook Leni van den Band en Dorota Talady exposeren daar. De bloemen en planten van de Zorgkwekerij zijn een mooi decor voor de expositie en voor de diverse optredens zoals vermeld in het programma van de Verbeelding. Tijdens de Verbeelding zijn op 31 locaties van zo'n 85 kunstenaars werk te zien en te koop. Dus een weekend volop genieten van kunst en cultuur! Zie voor het volledige programma op deverbeelding.nu.

Hét culturele evenement van Pijnacker-Nootdorp, De Verbeelding, is dit jaar op 28 en 29 september. Er is weer een prachtige kunstroute door heel Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en de Oude Leede. Op 32 bijzondere locaties is twee dagen lang kunst te bewonderen én te kopen van ruim tachtig verschillende kunstenaars. Op die locaties vinden ook optredens plaats op het gebied van zang, dans, muziek, theater en vertelkunst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant