Weet u waar dit is?
Weet u waar dit is?

Lezing 'Pijnacker uit de hoogte'

Actueel 1.536 keer gelezen

Heeft u Pijnacker wel eens kunnen bekijken vanuit een helikopter, zeppelin of vanaf één van de kerktorens?  Zo niet dan kunt u Pijnacker alsnog in Madurodam-formaat bewonderen tijdens de lezing 'Pijnacker uit de hoogte'. U zult zien hoe de nieuwe wijken er van bovenaf uitzien en u verbazen hoe Pijnacker uit zijn jasje groeit. Tijdens de avond wordt door de Bibliotheek Oostland een spectaculaire prijs verloot.

De lezing wordt georganiseerd door het Historisch Genootschap Oud Pijnacker, vindt plaats op donderdag 12 september 2019 in de vestiging Pijnacker van de Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47 in Pijnacker en begint om 20.00 uur. Ook belangstellende niet-leden zijn van harte welkom (bijdrage 5 euro). Over hetzelfde onderwerp 'Pijnacker vanuit de hoogte', kunt u in de vestiging Pijnacker van de Bibliotheek Oostland een nieuwe tentoonstelling bezichtigen, die de medewerkers van het Historisch Informatie Punt (HIP) weer met grote zorg hebben samengesteld.

De Hippers zijn iedere zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur in de bibliotheek aanwezig om uw vragen te beantwoorden, voorwerpen of foto's in ontvangst te nemen of om met u van gedachten te wisselen over de geschiedenis van Pijnacker. Kom gerust langs! Ten slotte nog dit. Heeft u foto's of voorwerpen die te maken hebben met Pijnacker of gebruiksvoorwerpen uit de Nederlandse geschiedenis en wilt u deze delen met anderen? U kunt ze dan (in bruikleen) aan ons afstaan. Hiervoor kunt u contact opnemen met Mieke van der Kuij, tel. 015-3694662 of e-mail: m.vanderkuij@telfort.nl.

Voor nadere informatie over onze lezingen en andere activiteiten: www.hgop-pijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant